Liseberg

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-29 Klockan: 21:19:11

Idag har vi varit på Liseberg med Magnus familj. Det är kul att åka med flera andra, speciellt när det är barn med, de har såå roligt!

Vi åkte lite, mest barnvänliga saker, men hade det jätte kul : -) Hade tagit med mig kameran men batteriet tog slut så det blev inte så många bilder, tyvärr..

Finalen i fotbolls EM lockar nu..nu gjorde precis Spanien mål!

Hoppas att ni alla får en bra vecka!

Sommarkväll

Direktlänk / Familj / Kommentarer (2)
Skrivet: 2008-06-29 Klockan: 21:14:49
Kvällen igår var ljuvlig, inte ett moln så långt ögat kunde nå! Vi var som skrev i tidigare inlägg ute och åt med min storebror : -) Trerätters unnade vi oss..

Vi hade det supermysigt!

     

Senare på kvällen dök min moster och hennes man upp, vi satt och pratade ända fram tills halv ett, då åkte vi hem med dem i båten!

Tack Tobias för en superfin kväll!

Ullared

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-28 Klockan: 17:38:11
Idag har vi varit en sväng till Ullared, det händer inte så ofta men någon gång ibland kan det vara kul! Fick shoppat lite smått och gott, fyndade lite, fick fyra par skor för strax över femhundra...



         

Skönt att vara hemma igen : -)

Ikväll ska vi till Rönnäng och Skärgår´n och äta middag med min storebror, mysigt!

Ha en bra lördag!

Garderobsrensning!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (2)
Skrivet: 2008-06-26 Klockan: 19:45:24
Har ägnat en del av kvällen åt att rensa ur våra garderober, det är inte klokt vad mycket kläder man samlar på sig. Såhär såg det ut efter och det var mycket kläder som åkte i sopsäcken..




Nu blir det lite kvällsmat och en bra film ; ) Magnus är iväg med arbetskamraterna och kör gokart och äter kräftor...

Uselt..

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-25 Klockan: 19:58:51
Jag har inte bloggat på år och dagar känns det som! Tiden bara flyger iväg ; ) Igår var tanken att jag skulle skriva lite men det var både Allsång och Morden i midsommer igår, det bästa på hela sommaren! (i TV väg..)

Har precis kommit hem efter en shoppingtur med mammsen, inte så glamoröst som det låter, vi handlade mat! Nu ska jag sätta mig en stund vid TV:n, äta lite god sallad som jag gjorde igår och vänta på Magnus som snart borde vara hemma från jobbet!

Ha en bra onsdagskväll!

Midsommarafton

Direktlänk / Familj / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-06-21 Klockan: 22:06:14
Vi firade midsommaren hos Magnus syster tillsammans med familj och vänner. Typiskt midsommarväder men vi klarade oss och fick bara en regnskur! Vi dansade runt midsommarstången, fikade och grillade senare på kvällen, mysigt ; -)



  

Dagen idag har varit slapp, vi har inte gjort något alls! Det är skönt med sådana dagar fast man blir lite rastlös..

Magnus sitter nere och kollar på fotboll nu så jag gör honom sällskap!

Ha en bra lördagskväll!






Midsommar

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-16 Klockan: 21:17:55

Midsommarveckans första dag har varit bra! Har som vanligt jobbat och det var så mycket att gör att jag knappt hann sätta mig en minut..det är så mycket roligare att jobba när det är fullt upp!

Har även hunnit med ett besök hos frisören, en rejäl bit åkte av då jag ville ha det klippt rakt och inte i "etapper" som  jag haft alldeles för länge! Direkt efter frisören åkte jag och tränade lite barmark med tjejerna, jobbigt men kul!

Nu är det snart sängen som gäller.. ;- )

GoNatt!

Dyrön

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-15 Klockan: 14:21:12

I fredags hade vi "after work"  med jobbet på Dyrön. Blåsigt var det men vi begav oss ut på vandring runt ön..supermysigt att göra något tillsammans!

Kvällen avslutades på Dyrö Krog med god mat och trevligt sällskap!





Sköna söndag!

Regn!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-11 Klockan: 22:18:09
Äntligen regnar det lite ute! Synd att säga så men det känns som om det är väl behövligt : -)

Idag har jag haft fullt upp, haft en toppenbra dag på jobbet..nu återstår min tvätthög som ska vikas..har undvikit den i snart en vecka! Nu är det dags!

Efter mötet med tvätten är det läggdags!

Ha en bra kväll!

Lata dagar..

Direktlänk / / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-08 Klockan: 18:36:22
Helgen har varit lugn. Igår tog jag, Memme och mamma oss en sväng till Skärhamn där det var marknad! Kul att gå runt och kolla lite men det är sällan man hittar något : -) På kvällen gick vi upp till Magnus syster och hennes familj, kollade lite på fotboll och umgicks!

Idag har vi inte gjort så mycket alls, precis som söndagar brukar vara! Vi var ute i Rönnäng hos mina föräldrar och åt middag, mums!

Nu är det dags för soffan och TV:n, imorgon börjar en ny vecka!

Ha en skön kväll!

Magnus!

Direktlänk / / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-08 Klockan: 18:31:01
Torsdagen var superkul tills Magnus ringde på eftermiddagen, (vi väntade på att han skulle sluta jobba och komma och kalasa med oss andra), då ringde han från akuten på Uddevalla sjukhus. Stackaren hade ramlat när han skulle kliva av asfaltsläggaren och ramlat rakt ner i den heta nylagda asfalten! AJ!

Brännskador på ena smalbenet, handen och ena knät, inte kul alls! Jag blev superorolig och kunde inte äta förän jag visste att det inte var så farligt och att han var på väg hem!

Studentens lyckliga dagar..

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-08 Klockan: 18:27:56

I torsdags var vi inne på student! Min lillasyster tog studenten och sjöng hur lycklig som helst..har svårt att tänka mig att det var sex år sedan jag gick ut där : -) Solen sken och jag fick mig en rejäl solbränna i ansiktet och på axlarna, aj! Jag hade också det ärofyllda uppdraget att köra cabriolet med Memme, kul men solen brände rejält!

Äntligen fungerar det!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-06-08 Klockan: 18:23:56
Har inte kunnat logga in på hela helgen!

ÄNTLIGEN : -)

Altanen!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-06-02 Klockan: 21:08:48
Söndagen ägnades åt sol på vår nya altan! Himla skönt att ha ett ställe att gå ut på..nu saknas bara trädgårdsmöbler och en gräsmatta!

image27

Shopping och sol!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-06-02 Klockan: 21:06:59
Har inte skrivit här på ett tag nu så jag tyckte att det var dags ; -)

Helgen gick alldeles för fort..som vanligt! På lördagen åkte jag och Magnus en sväng till Torp för att handla lite nya kläder till Magnus..slutade med att även jag kom hem med en klänning!

image26

På kvällen grillade vi hemma hos Mamma & Pappa, supergott! Senare på kvällen gick vi ner till vår sjöbod och satt där och njöt av havet och värmen, helt underbart! Det är sommar ute..

Ha en bra vecka!