Stora staden

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-27 Klockan: 20:30:47

Jag och mamma har spenderat hela dagen i stora staden Göteborg, shoppat i massor och fikat! Mamma fyllde år i veckan och presenten jag och Sis hade köpte passade inte så vi åkte iväg så fick hon shoppa själv..mycket bättre och hon var superbra på det : ) Jag letade efter en klänning att ha när vi ska på begravning på torsdag, inte så himla lätt att hitta en svart klänning men tillslut fann jag den. Det blev en klänning att ha både till vardags och fest!


Nu är jag helt slut och ska sätta mig i soffan brevid Magnus och kika på TV, må gott alla ♥

HeMmA

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-02-25 Klockan: 16:04:50

Idag fick jag bara jobba halva dagen, Magnus mår inte bra så jag fick åka hem och passa både han och Olivia ♥ Nu ligger de båda och vilar sig och jag har precis betalat alla räkningar! De få stunder man får för sig själv är verkligen värdefulla eftersom de inte kommer så ofta..Olivia har otroligt mycket energi nu och ska ha uppmärksamhet hela tiden..man är helt slut när kvällen väl kommer!


Nu ska jag se om jag kan hitta på något att laga till middag, vi ses!

Vårens favorit

Direktlänk / Vill ha! / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-02-24 Klockan: 20:42:25

Brukar unna mig ett plagg ur kollektionerna som Odd Molly släpper varje vår/sommar ♥ är inte denna underbar!


Någon som vet var man kan få tag på denna skönhet?








..hittade en butik på nätet som hade en enda i stl. 2 kvar så den är på väg hem till mig.. : )

Grattis

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-24 Klockan: 20:34:08

Grattis till världens bästa MAMMA som fyller år idag!



..grattis även till kusin Martin som också fyller idag..

Sis & Jag

Direktlänk / Sport / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-02-22 Klockan: 15:54:07
Nu är vi inne på vår tredje vecka i hopp om att bli lite lättare! Det går superbra med maten och sötsuget är inte vad det en gång var : ) det som inte stämmer riktigt är träningen, visst jag kör lite styrka på egen hand men hade hoppats på mindre snö så man kan ge sig ut.. Det är inte alltid så lätt när man har en barnvagn med sig, man kommer liksom inte fram i all denna snö..och Magnus jobbar så otroligt mycket nu så den lilla tid jag har för mig själv är på jobbet eller efter 20:00 på kvällen!?


Vågen visar förvisso minus varje vecka men inte lika mycket som det kanske kunde varit! Sis btw gör ett kanonjobb och masar sig till gymmet efter jobbet..hon är superduktig! Synd bara att hon inte är här.. : (

Måste bara..

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-22 Klockan: 15:46:21
..visa er den fina koftan Magnus "faster" har stickat till Olivia! Magnus kusin P hade med sig den igår kväll och den provades och passade superbra! Kommer bli en klar favorit när våren väl kommer!


Ny vecka

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-22 Klockan: 15:44:04

Välkommen vecka åtta!

Jag och Olivia började den nya veckan med lite shopping i Stenungsund, hade tänkt att åka till Torp men de hala vägarna gjorde att det blev en kortare tur! Shoppade lite till Olivia men inget till mig, var inte sugen på att shoppa till mig själv idag.. Olivia fick två klänningar, strumpbyxor, en body och lite strumpor!

                

Efter shoppingen åkte vi och hälsade på Tess och Liam för lämna en försenad present till Liam. Vi fikade och lekte, alltid lika kul att träffas!

Nu är det dags för middag, är sugen på potatismos?

Såå massa snö!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-02-21 Klockan: 19:22:48

                  

Såhär ser det ut om kikar ut genom dörren här hemma! Mängder med snö och såå kallt, var ute på en liten promenad förut men det blåste så att det gjorde riktigt ont i ansiktet.

Jag och Olivia har spenderat hela dagen borta hos farmor där även kusinerna höll till så Olivia var med och lekte och hade såå kul ♥ Nu ligger hon och sussar, hoppas att hon sover bra och riktigt länge..det blir nämligen ingen inskolning imorgon eftersom dagmamman är sjuk så jag hoppas på en mysig dag imorgon - kanske lite shopping?

 



..sessan som älskar att resa sig och gå utefter allt! snart dags att släppa?..

Ett år tillbaka

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-02-20 Klockan: 11:11:48

Såhär såg det ut för ett år sedan på bloggen, Olivia var en månad gammal och alldeles jätteliten ♥



Lördag

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-20 Klockan: 11:08:05
Idag går jag inte utanför dörren!

Det blåser, snöar och ser såå kallt ut ute. Det är nog ingen idé att ge sig ut på vägarna idag så vi stannar inne och myser istället ♥ Jag och Olivia vaknade runt 07:00 och gick ner och hade lite mys i soffan med välling och barnprogram, absolut den mysigaste stunden på hela dagen. Efter det har vi lekt, dammsugit, diskat, rensat i skåp, bäddat och tvättat! Man hinner så mycket när man går upp tidigt! Nu ligger Olivia och vilar och jag sitter här och kikar runt lite och dricker en kopp VARMT kaffe!

Magnus åkte hemifrån 04:00 imorse för att skotta snö och har inte kommit hem ännu : ( , hoppas att han snart är färdig!

Ha en underbar snöig lördag!

Stjärna

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-19 Klockan: 21:52:10
I torsdags kväll fick himlen en ny stjärna och vi miste en av våra nära!


Sov Gott!

Fredagsmys

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-19 Klockan: 21:47:40

Vilket oväder det är ute!

Tur att man inte behöver gå ut ikväll : ) Här hos oss är fredagsmyset igång med lite tapas, vitt vin och hockey! kan det bli bättre?

I helgen ska vi bara ta dagarna som de kommer, det blir säkert lite städa, leka och ha det allmänt bra tillsammans med Olivia ♥..Magnus får också vara med..

Nu börjar snart hockeyn igen..

Seeg

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-17 Klockan: 19:41:31
Är så trött och seg just nu så det blir soffan och OS resten av kvällen! Uppdaterar mer imorgon.. ♥

Fettisdagen

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-02-16 Klockan: 17:52:51

Första dagen på denna jobbveckan är avklarad!


Vi började med en Semla till morgonmötet, tycker att det är supergott men begränsade mig lite och åt bara en halv. Det blir lite väl mycket att äta en hel..

Olivia blev lite sjuk av vaccinering igår och har haft feber idag, så det blev ingen inskolning idag. Vi får göra ett nytt försök imorgon istället.

Nu stänger jag ner här för ikväll, jag och Magnus har bestämt oss för en datorfri kväll ikväll ♥

EN liten RESA

Direktlänk / Sport / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-02-15 Klockan: 15:34:08
Jag och Sis har börjat en liten resa som jag så fiint kallar det : ) Vi har lite "bekvämlighetskilon" att bli av med så vi ska försöka tillsammans att minska midjemåttet något! Jag är absolut inte missnöjd med något men liite lättare hade inte skadat, jag har fortfarande några kilon som ligger kvar sedan graviditeten.. Eftersom jag inte är någon som älskar att gå på gym och olika klasser där tänkte jag att springa, gå powerwalks och mycket mer : )

Tänkte få med några glada arbetskamrater till vår ruset och senare i mars startar vi en stegtävling på jobbet..SPÄNNANDE!

Vi får se hur detta slutar?

MåNdAg

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-02-15 Klockan: 15:29:18

Nya veckan har börjat!

   ..en trött Olivia som roar sig när mamma sminkar sig..


Idag har jag och Olivia varit hos dagmamman på allra första inskolningsdagen. Jag är såå förvånad över Olivia som inte var rädd eller blyg alls, hon lekte, kröp runt och "pratade"! Imorgon är det pappas tur att följa med och då ska de till "lokalen" där flera dagmammaor samlas..det kommer säkert att gå bra ♥

Vi har också varit och tagit två små sprutor i Olivias ben (vaccin 1 års), hon har klarat sig undan feber och biverkningar vid alla andra tillfällen så jag håller tummarna för att det ska gå bra denna gången med!

SKÖNA Söndag

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-02-14 Klockan: 08:01:01

God Morgon söndag!

Vi är uppe med tuppen idag alla tre ♥ Olivia har helt andra sovtider numera och nöjer sig oftast med att vila en gång på dagen och sover sedan för natten mellan 19:30 till runt 07:00 på morgonen. Tidigt men vi har faktiskt vant oss vid att stå upp då så det är inte så tokigt : )


Nu blir det en härliga frukost och sedan bär det av till Ma & Pa för ett litet besök!

I'm back!

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-02-13 Klockan: 19:26:15

                            

Efter ett litet uppehåll med nästan en hel månad att fundera på har jag tagit beslutet att börja skriva här igen! Det har hänt såå mycket..Olivia reser sig och går ut efter saker hela tiden, jag jobbar för fullt och på måndag är det dags för inskolning hos dagmamman! Vi har träffat henne en gång och det känns superbra, vi tror att det kommer passa Olivia alldeles utmärkt att få komma och leka och ha kul med massa andra barn : )