Dop

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-29 Klockan: 22:31:30
Igår var det dop för Magnus systerdotter E. Det gick jättebra i kyrkan och alla trodde att Olivia sov för att hon var tyst, hon satt bara snällt i vagnen och lekte ♥ Kalaset efter var bra, massa god mat och somrig tårta med jordgubbar! Vi var kvar nere i Skärhamn i lokalen som festen hölls i hela eftermiddagen och närmade oss inte hemmet förän 19:30..



   


Glömde givetvis kameran i när vi var i kyrkan så det får bli bilder från festen och eftermiddagen istället!

Hett!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-29 Klockan: 22:24:10
Ännu en dag med massa sol och värme! Konstigt att man alltid klagar så fort värmen kommer att det är för varmt.. ; ) Idag har vi varit på stranden med kompisen E och hennes dotter. Jag skulle bada men ångrade mig snabbt när jag kände på vattnet, man ska inte känna bara hoppa i ! På eftermiddagen åkte jag och Olivia med Matte till Stenungsund för han skulle fixa pass, det blev en tur till McDonalds också, både jag och Olivia var hungriga.

Nu ligger Magnus och Olivia och sover så snart ska jag göra dem sällskap!

♥ God Natt ♥

5 år

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-25 Klockan: 19:45:25
Idag är det 5 år sedan jag och Magnus blev ett! Det har varit underbara år på många sätt och alla (nästan) dagar har varit bra. Vi har hunnit med att förlova oss, gifta oss och få en underbar dotter ♥ Hoppas att framtiden ger många fina år till!

Härligt!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-24 Klockan: 20:47:32

Vädret de senaste dagarna har varit helt underbart! Idag har vi varit på stranden med vännen E och hennes dotter som är lika gammal som Olivia. Det är sådana här dagar man älskar att vara ledig ; ) Hade för en gång skull kameran med mig och tog lite bilder, men nu när jag skulle lägga in dem kom jag på att  min syster lånade allt när hon var hemma! Sladdarna ligger hemma hos mamma och pappa så det får bli imorgon istället!

Nu ska jag hoppa in i duschen och svalka min solbränna (som börjar kännas ordentligt).

♥ Ha det lovely ♥

Grattis!

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-23 Klockan: 23:05:46
Grattis världens bästa FARFAR på födelsedagen! Tänker inte skriva hur "gammal" du blir ;  )

Soligt!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-22 Klockan: 09:18:40
Idag är det helt underbart väder ute, ska snart ge mig ut på en promenad med Olivia. Natten har varit ok, det är lite bättre med hennes sömn nu men vissa nätter är fortfarande hackade. I veckan som var sov hon faktiskt en natt från 21:30 till 05:50, man kan bara hoppas att det blir fler sådana nätter!

Senare idag ska vi till Bvc och Olivia ska få spruta! Vi får se hur hon reagerar denna gången, förra gick så bra. Efter det åker vi ut till Memme och umgås lite med henne innan hon packar och åker "hem" till Norge och Stavanger igen!

♥ Ha en skön dag i solen ♥

5 månader

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-21 Klockan: 17:54:05
Idag är skrutten 5 månader, tänk vad tiden går fort ♥



Midsommar

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-21 Klockan: 17:48:40
Helgen har varit kanon! Härligt väder (mestadels) och trevligt sällskap ♥ Sis Memme är hemma från Norge, såå kul!



 


På midsommarafton grillade vi hemma hos oss, vi var ett gäng med både släkt och vänner! Igår gjorde vi inte mycket, bara tog det lugnt..det är skönt med sådana dagar också.

Trevlig midsommar!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-19 Klockan: 14:14:12


Hoppas att ni alla får en trevlig midsommarhelg!



Har varit dålig på att uppdatera här det senaste..Magnus har jobbat mycket och jag har haft fullt upp med Olivia! Ska sätta mig imorgon och ta tag i det, så håll ut!

Ullared

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-12 Klockan: 10:51:48
Igår var jag, Olivia, mamma och Anna på Ullared och shoppade loss. Det var lagom med folk och Olivia var supersnäll genom hela varuhuset! Jag fick med mig mycket hem, både nyttigt och onyttigt, men blev väldigt besviken på barnkläderna. Det fanns nästan inget roligt alls i Olivias storlek!

Nu regnar det ute och Magnus ligger nere och sover med Olivia på soffan. För första gången ska vi lämna bort Olivia till kvällen för jag ska ut med jobbet och Magnus ska ut med sitt jobb..ska bli spännande och se hur det går! Hoppas att det går bra..

♥ Ha en skön fredag ♥

Chocolate Chip Muffins

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-06-12 Klockan: 10:47:19
Martina frågade efter receptet på mina muffins så här kommer det!

6 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
200 g osaltat rumstempererat smör
3 dl strösocker
2 ägg
2 dl mjölk
150 g choklad i stora tärningar


Blanda mjöl, bakpulver och salt i en stor skål och ställ åt sidan. Rör smöret och sockret mjukt och pösigt, vispa i äggen och blanda slutligen i mjölken. Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och rör i äggblandningen. Rör tills allt är ordentligt blandat och rör till sist i chokladbitarna. Fördela smeten i formar och fyll formarna nästan upp till formkanten. Grädda i 25-30 minuter i 180 grader.

Mamatid

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-10 Klockan: 18:48:46
Har lite tid för mig själv, Magnus och Olivia ligger på soffan och tar igen sig lite ♥ Tänker mysa till det i fåtöljen med nya numret av Mama som damp ner i brevlådan idag, en kopp kaffe och Sverigematchen på TV:n..mys..

Vi har varit en sväng till torget idag och träffat kompisen S och hennes goa son H, det blev fika och lite shopping..givetvis bara till Olivia! Jag sparar mig tills på lördag då jag och Magnus ska ta en heldag i Göteborg! Olivia får vara hemma med mormor & morfar..första gången vi lämnar bort henne en längre stund men vi tycker att det kan vara skönt att få umgås lite bara vi...det var jue ett tag sedan!

Nu är det dags för massa mys ♥

Är fötterna mina?

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-09 Klockan: 20:59:54

Olivia har upptäckt att hon har fötter! Hon tar på dom och tittar förvånat, undrar säkert vad det är för något skojigt..ska försöka fånga det på bild!

Chocco Chip

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-06-09 Klockan: 20:58:19
Ikväll har jag bakat mumsiga chocco chip muffins. När jag får en tid över tycker jag det är rätt skönt att baka lite, det är alltid någon som kommer och hälsar på och då är det bra att ha hemma i frysen!



Idag har jag och Olivia varit ute nästan hela dagen. Vi var en sväng i rönnäng och promenerade och hälsade på farmor och farfar, lägligt nog lyckades jag få lite lunch, tack farmor & farfar för den goda fisken! har inte hunnit med så mycket mer idag och imorgon är det fullt upp igen! Jag och Olivia ska in till torget och träffa kompisen S och hennes son H för en fika!

♥ Vi hörs ♥

Mammas trollunge

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-06-08 Klockan: 18:26:29


Växer så det knakar! Hon är bara för go, jollrar och ler hela tiden, mitt mamahjärta smälter ♥ Nu har det varit lugnt i några nätter så jag hoppas att hon skaffat sig nya goda vanor, man orkar så mycket mer på dagen om man får sova på natten ; )

Idag har vi varit på promenad med kusinerna och Magnus syster E. Det blev en tur till Kållekärr, och det gick inte fort vill jag lova, en 5-åring och en 3-åring som går och ska titta och känna på allt..men vi kom fram tillslut! Vi gick till leksaksaffären här på ön (som tyvärr ska stänga) för E ville ha ett lite mer "tjejigt" paraply till vagnen..det slutade med att jag kom hem med en bilstol till Olivia.  Vi tyckte att det var lika bra att slå till och köpa nästa bilstol redan nu då det var 20% rabatt!

Nu sitter jag här och väntar på att mina älsklingar ska komma hem! Magnus jobbar och Olivia är ute och åker vagn med faster U..

♥ Ha en skön vecka ♥

6 juni

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-06 Klockan: 15:02:27


Igår var det student och idag är det svenska flaggans dag! Vi har varit en tur på marknad i Skärhamn men som vanligt hittade vi inget. Det är mest samma saker överallt..

Nu är vi och fikar hos mamma & pappa och senare ska vi till Magnus syster och umgås! Det blir en snabb uppdatering här idag..

♥ Ha en skön lördag ♥

Flaskan är god..

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (2)
Skrivet: 2009-06-04 Klockan: 20:36:19

Vi har kämpat med att få Olivia till att dricka ur flaska ett bra tag nu utan resultat. Igår fick jag tips från vännen E att testa en annan flaska som hennes dotter älskar, köpte den igår och Olivia slukade allt! Så härligt!

Vi har även testat att ge henne gröt på kvällen för att hon ska bli mer mätt och kanske inte vakna så mycket på natten, hon bara mumsar i sig..


KENNY denna bilden är speciellt till dig!







Odd Molly!

Direktlänk / Vill ha! / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-04 Klockan: 19:54:04
Klänningen jag visade förra veckan hänger numera i min garderob! Tack snälla Olivia och Magnus för den fina presenten på Mors dag ♥

Det blir bättre!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-04 Klockan: 19:50:59
Natten har varit så bra om man jämför med de innan. Olivia sov till 00:30 och fick mat, somnade om och vaknade inte förän 04:30, somnade då om efter lite mat och vaknade för morgonen 07:45! Det hade varit bättre om hon skippade att vakna första gången men det kommer!

Idag har vi varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. Vi hann dock med en fika hos mamma & pappa, de håller på att greja i köket så man måste dit och kika!

Vi lever..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-06-02 Klockan: 21:35:13
..men jag har inte orkat uppdatera här och när jag väl sätter mig hittar jag inte kameran med alla roliga bilder från helgen! Olivias sovrutiner börjar verkligen att ta på mina krafter, orkar inte vara vaken fyra till åtta gånger på en natt längre.

Nu sover hon och jag ska..eller ja hon sov!

Gonatt?