Ensam

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-30 Klockan: 21:40:13
Dagen har varit lugn, jag och mamma var en sväng och köpte blommor som jag planterat ut idag, bilder kommer kanske imorgon. Vi har även varit och ätit såå god grillad middag hos mamma & pappa, mammas mat är den bästa!

Ikväll är jag ensam hemma, bortsett från Olivia som ligger och sover i sin säng. Det ska bli spännande och se hur länge hon ligger där ikväll/inatt?! Hon har fått lite gröt innan sista amningstillfället, vi får se om det hjälper? Magnus är med sin kusin P på baden och rockar loss, det var ett tag sedan han var ute och P har frågat flera gånger och idag nappade Magnus.

♥ Sov gott ♥

Klick

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-29 Klockan: 11:19:29
Klickade precis hem en jeansjacka från H&M som en liten tröst efter den senaste tidens sömnlöshet. Har letat länge efter en men ingen har varit bra, hoppas att denna passar och är lika fin som på bilden!

..fortsättningen..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-05-29 Klockan: 11:16:22
Olivia vaknade precis efter mitt sista inlägg igår och det var samma visa inatt igen! Jag blir inte klok, vad kan det vara som stör hennes sömn så? Det är lite tidigt än men distriksköterskan pratade om tänder? Kan de redan vara på g?

Nu är Olivia ute och åker vagnen med farmor och jag har vilat en stund. Det är konstigt men jag får aldrig någon ro til att vila när Olivia är borta, man bara ligger och undrar..sover hon? är hon ledsen? osv.. Hur som helst så får jag lite tid till att ladda om batterierna!

Idag hade jag tänkt att åka och köpa lite blommor till utsidan och sedan får Magnus hjälpa mig att skruva fast vyssan lull tassarna under Olivias säng!



..en promenad i solen hinns nog också med..

♥ TGIF ♥

Vyssan Lull

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-28 Klockan: 20:50:36
Idag har jag, Olivia och mamma varit en sväng på torget i Stenungsund. Som vanligt blev det inget till mig, bara till Olivia! Jag har blivit såå snål när det kommer till mig och tycker att saker som kostar över 500:- är dyrt, det tyckte jag aldrig förr!? Kikade in klänningen från Odd Molly till mig men köpte den inte, 1200:- är mycket pengar för en klänning!

Olivia fick detta gulliga set från mamma & pappa..



..och detta köpte vi..



..och givetvis Vyssan Lull till sängen..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ner i sängen. Olivia sover i sin säng och jag önskar och hoppas att hon sover ett tag innan hon vaknar..fortsättning följer..



Vilken natt!?

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-28 Klockan: 20:38:10
00:30
01:15
01:37
03:30
04:45
05:40


Nej det är inte mina turnummer utan alla de klockslag som Olivia vaknade på inatt och vägrade somna om! Jag går just nu runt i en dvala efter flera veckor med liknande nätter! Vissa är dock inte lika hemska, sån tur är ; ) ..men det räcker med Olivia bara ler eller söker efter min blick och uppmärksamhet för att man ska glömma allt ♥ Hon är verkligen en liten goding trots att hon inte ger mig mycket sömn!

Önska!

Direktlänk / Vill ha! / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-28 Klockan: 20:34:26
Denna klänning från Odd Molly ligger överst på min önskelista inför sommaren! Perfekt till studentskiva, kalas och midsommar..



(Bild www.oddmolly.com)

Onsdag

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-27 Klockan: 11:05:48
Natten har gått bra, Olivia somnade tillslut 21:30 och vaknade inte förän 03:30 så jag är supernöjd! Dessvärre vaknade hon tidigt imorse pigg som en mört men vi låg kvar ett tag och gosade ♥

Jag har precis kommit in från en lång promenad och Olivia sover vidare i vagnen. Det är sol ute idag men jättemycket blåst! Höll på att blåsa bort där ute..Det var nog inte så bra för min förkylning att gå ut men vad gör man inte för att sessan ska få sova gott?!

På schemat idag är det fika hos farmor & farfar och inhandling av present till mamma, det är ju morsdag på söndag! Min första! Får se om Olivia har köpt något till sin mamma?

♥ Ha en lovely onsdag ♥

Simma & Dyka

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-26 Klockan: 21:33:49
Idag har vi varit på babysim igen. Olivia fick testa på att dyka under vattnet för första gången och det gick över mina förväntningar! Jag trodde nog att hon skulle börja gråta och tycka att det var otäckt men inte, vi dök hela tre gånger!

Annars har vi inte gjort så mycket idag, varit ute på en promenad när vi kom hem och sedan bara tagit det lugnt och myst inne!

Nätterna börjar att gå bättre men hon har något konstigt för sig, ikväll somna hon på mig i soffan vid 20:30 och vi gick upp och la henne, hon vaknade precis och var jätteledsen! Vi fick ta upp henne och hon somnade direkt igen?!  Samma visa varje kväll, vi är glada om vi får henne att somna in efter andra försöket! Det blir väl bättre allt eftersom tiden går...

Högst på önskelistan ligger nu vyssan lull tassar till Olivias säng! Oftast hjälper det att stoppa i nappen och vagga lite på sängen!

Mums!

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-05-26 Klockan: 21:23:51

Nu har vi snart gett Olivia mat i en vecka, än så länge är det potatis som gäller men fuskade lite och köpte mangopuré som jag tänkte ge henne efter lite av efter varje gång. Konstigt nog så älskar hon potatisen men mangon åker ur munnen ner på tröjan eller haklappen! Fast det är bättre att hon spottar ut det söta och inte potatisen!



 

♥ Vår lilla Olivia har blivit så stor, man fattar inte var tiden tar vägen ♥



 

Fångat på bild!

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-26 Klockan: 21:19:40
Olivia rullar runt från rygg till mage! Det gör hon hela tiden nu när hon kommit på hur man gör, såå kul att titta på

 

 

Shopping

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-24 Klockan: 11:46:28

Nu var det några dagar sedan jag bloggade! Vi har varit långlediga och hunnit med en hel del. I fredags var vi en sväng på torget för att köpa en ny babysitter till Olivia, den hon har är lånad från Magnus syster E och nu när de fått en liten bebis så åker den tillbaka.

Olivia testade den igår och den fick godkänt ♥!



Kunde inte motså att köpa detta till Olivia,  skor och söta byxor.. Numera handlar jag mycket till Olivia och nästan inget till mig själv! Hur kommer det sig? ; )

 



♥ Happy söndag ♥

Natten..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-21 Klockan: 14:25:24
Nu börjar lilla Olivias nya nattrutiner ta på mina krafter. Hon sover inte bättre och inatt har hon varit vaken varannan timme! Inte för att äta utan för att komma mamma och pappa nära? Vi har försökt med allt..vi får hoppas att det är en liten period som snart går över!

Vilken tur att vi är två!

4 månader

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-21 Klockan: 14:23:16
Idag är vår lilla sessa fyra månader ♥ Olivia har smakat på potatis för första gången idag eftersom man kan börja med smakportioner redan nu!



Hon mumsade i sig och spottade inte ut något nästan! Vi börjar lite försiktigt som man ska..bara 1/2-1 tsk...



Imorgon blir det mer potatis och även några dagar framöver, sedan blir det andra spännande rotfrukter!

Duktiga Olivia

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-19 Klockan: 20:00:51
Vår lilla tjej vände sig från rygg till mage för första gången idag, ska försöka att fånga det på bild nästa gång! Jag blir både glad och stolt för varje litet framsteg ♥

Olivia och Mama

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-05-19 Klockan: 19:53:56
En liten bild på mig och Olivia från i lördags när vi var på kalas hos Magnus kusin A som fyllde 28 år! Som vanligt hade Olivia svårt att somna där så det slutade med att vi fick gå hem och lägga henne vid 22:15.



..(nätterna går bättre nu, inatt sov hon från 22:00 till 02:50, fick mat somnade om och sov till 06:00, bättre för var dag som går)..

Tisdag!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-19 Klockan: 19:50:58
Idag var vi på babysim, mamma var med så vi fick lite kort. Olivia är så duktig! Hon fick lite vatten över huvudet och sa ingenting..hon stängde munnen och slöt ögonen precis som man ska!



Man blir lite trött av att bada, både Olivia och mama! Åkte med hem till mamma och gick en promenad i ett väldigt lugnt tempo..härligt med luft när man är lite trött.

Nu är det snart nanadags för Olivia!

♥ Må gott ♥

Olivia

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-16 Klockan: 11:49:56
Olivia redo för en tur i vagnen imorse!



Vår lilla prinsessa är snart 4 månader, har blivit så stor och vill vara med hela tiden. Det händer ny saker varje vecka, denna vecka har hon börjat gripa efter saker och stoppar allt i munnen, så kul att se!

Nu ska jag ner och kika till henne!

♥ Ha en lovely lördag ♥

Lördag!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-16 Klockan: 11:44:12
De två senaste nätterna har liknat alla andra de senaste veckorna, men det är lite förbättring. Olivia är fortfarande lite förkyld men har nog kommit i otakt?

Imorse vaknade vi 07:45 och jag var såå trött efter nattens alla vakentillfällen. Magnus, underbar som han är, tog med sig Olivia ner och gjorde frukost! Jag fick ligga kvar nästan en hel timme till och sova, tack Magnus och Olivia!

Såhär såg det ut efter frukosten, Magnus satt och spelade musik på mobilen och Olivia var helt uppe i det! Vi testade även att sätta henne i nya stolen, hon satt bara en pytteliten stund eftersom hennes rygg inte är så stark än : )

      


Tröttis

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-14 Klockan: 22:30:41
..jag trodde att Olivia sov men inte, har precis gått runt med henne en stund och fått henne att somna igen! Får se hur det går nu..

GoNatt!

Tripp Trapp

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-14 Klockan: 22:08:07
Olivia fick en egen stol idag, det blev en Tripp Trapp från Stokke!





Hon kan givetvis inte sitta i den än men vi köpte till ett stöd så att hon kan sitta i den så fort hon lärt sig att sitta!

Natten

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-14 Klockan: 22:04:36
Gick sådär! Olivia somnade vid 22.30 och det gjorde jag och Magnus med (lättade) men inte, hon vaknade igen 23:15 så då var det bara att stå upp och bära! Hon la sig igen vid 23:30 och sov faktiskt i egen säng tills 02:15, ett framsteg! Somnade sedan om i vår säng efter hon fått lite mat och vaknade igen 04:45, fick mat igen och somnade om för att vakna för morgonen 07:30. Det gick med andra ord bättre än de senaste nätterna!

Vi kom även fram till att stackarn fortfarande är förkyld, hon låter tät på morgonen och är lite snorig. Inte konstigt att hon sover dåligt!

Nu har vi lagt henne för natten och hoppas att hon somnar gott och sover länge!

Babysim!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-13 Klockan: 15:01:44
Nu har vi varit på babysim två gånger och igår gick det bättre än första gången. Olivia gillar inte vissa övningar men det är bara att ta det i hennes takt och göra sådant som hon gillar!

När vi kom hem igår fick vi besök av kompisen M och hennes gulliga dotter J som är ett år här i juni, nu vet vi precis vad som kommer att pillas på här hemma när Olivia blir så stor! Tack M för trevligt sällskap!

Snart är det dags för middag, orientalisk kyckling! Magnus jobbar sent som vanligt så det är tjejligan hemma här idag!

Ovana?

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-13 Klockan: 14:59:04
Nätterna har inte varit roliga de två sista veckorna! Förra vecakn var stackars Olivia förkyld och då är det inte konstigt att man vaknar flera gånger och vill ha mat, men nu är det samma visa igen. Vi lägger henne vid 21:00 och hon vaknar flera gånger och somnar tillslut när klockan är ungefär 23:30, vaknar sedan vid 01:00 och håller på men jämna intervaller hela natten! Får hon mat så äter hon gladeligen!

Ringde BVC idag och vi kom överens att testa med en flaska ersättning innan läggdags, hoppas att det hjälper! Olivias mama behöver sova!

Lilla Elin

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-13 Klockan: 14:56:08

Välkommen till världen lilla Elin, Olivias kusin!

Underbart..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-11 Klockan: 12:05:59
att se Olivia skratta och le så mycket! Man smälter direkt, när jag gjorde frukost till mig imorse satt hon så snällt i babysittern och kikade på mig.



Nu har vi precis kommit in efter en promenad och Olivia ligger fortfarande och sover i vagnen. Senare får vi åka och handla inför veckan, bestämde mig igår för att bli duktig och planera veckans mat och inköp bättre. Får se hur det går!

Konfirmation

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-11 Klockan: 12:01:58

Skulle egentligen tagit massa bilder men hade fullt upp med en liten Olivia som matvägrade! Det var kanske för mycket runt omkring henne? När vi kom hem åt hon och somnade så gott senare på kvällen! För första gången på länge fick jag och Magnus lite tid för oss själva, härligt att bara sitta i soffan och mysa ♥

 

Inspiration

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-09 Klockan: 11:55:13
Har precis kommit in efter en promenad och Olivia sover vidare i vagnen! Sitter och bläddrar i H&M:s katalog som damp ner i brevlådan i veckan, hör och häpna HÖSTMODE! Kul att kika och inspireras men inte sugen på att handla höst- och vinterkläder nu..

Piggelin!

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-09 Klockan: 10:05:47
En morgonbild från oss, Olivia vaknade redan 07:10 idag och var så pigg och glad. Vi försökte få henne att somna om en stund men det var bara till att stå upp!



Jag och Olivia ska strax ge oss ut i blåsten på en promenix, Magus är iväg och jobbar några timmar så det är bara vi tjejer hemma. Senare idag ska vi på konfirmation till min kusin E som konfirmeras denna helgen!

♥ Ha en lovley lördag ♥

Fredagsmys!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-08 Klockan: 19:22:18


Äntligen fredag! Veckan som varit har gått såå himla fort, Olivia har varit förkyld så hon har fått mycket uppmärksamhet och bloggen mindre..tyvärr. Idag har jag varit och klipp mig, superbra för det behövdes verkligen. Ingen större förändring utan bara färg på utväxten och lite toppar klipptes.

Nu blir det fredagsmys med Magnus och Olivia ♥ ♥ ♥

♥ Må gott ♥

Seegt

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-04 Klockan: 22:14:54
Mitt internet är så fruktansvärt segt, tar år och dar innan man kommer någon stans.. Jag får nog ringa och klaga!

Idag har vi inte gjort mycket, Olivia och jag. Är fortfarande lite förkyld men gav mig ändå ut på två promenader med Olivia, hon sover såå gott i vagnen ♥ Ska snart gå och lägga mig och försöka sova lite för imorgon är det första gången på babysimmet! Hoppas att Olivia gillar det!

♥ GoNatt ♥

Sol!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-05-01 Klockan: 11:32:04
Vilket härligt väder idag! Man får lust att greja med alla möjliga saker, Magnus är ute i trädgården och gör iordning under altanen vi byggde förra sommaren. Det ska spikas tätt så lite grus ska på plats innan..Bilder kommer när det närmar sig färdigt.

Jag har precis varit ute på en liten promenad med Olivia, har nästan ingen röst idag men känner mig ganska så pigg ändå!

Hoppas att ni alla har en bra 1 maj