Shopping

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-10-27 Klockan: 19:27:12

Det blev ingen tur till Göteborg igår, tyckte att vi kunde vänta lite till med vagnen! Känner att det är långt kvar tills januari även om det närmar sig..

Vi åkte till Torp och kikade i affärer istället : ) Var på jakt efter en klänning att ha nu när det är lite kalas framöver..det är lättare sagt än gjort när magen sticker ut under allt men jag hittade en som jag trivdes med! Strumpbyxor modell mama fick också följa med hem.

             

Är trött idag så det får kanske bli en film i soffan?

Happy måndag alla!

Söndag

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-10-26 Klockan: 07:24:30
Tidig morgon idag, regnet har bara öst ner hela natten och vinden har legat i..har sovit sådär så jag gick upp för en stund sedan! Magnus ligger kvar och sussar gott..

Idag ska vi kanske en sväng till göteborg och kika det sista på barnvagnen innan vi bestämmer oss, får se vad Magnus har lust med! Vi har ju en timme "extra" idag..

Nu ska jag ner och göra frukost!

Torsdagstrött

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-10-23 Klockan: 19:27:13
Idag har det varit en lång dag på jobbet, torsdagar är "långdag" och oftast den dagen i veckan då man har som mest att göra!

Onsdagskvällen (igår) spenderade vi på bio, det händer inte ofta men Magnus kom för en gång skull hem tidigt ;  ) filmen..



Lagom rolig och rätt så bra..inget toppbetyg men definitivt en film jag kan tänka mig att se igen!

Nu är det kvällsmat och soffan som gäller..hoppas att Magnus kommer hem snart så jag hinner se han innan det är dags att sova!

Hockey!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-10-20 Klockan: 17:15:38
Hela dagen igår ägnades åt hockey i ishallen..vi började med juniorerna som spelade match! Min "lilla" bror Mathias är med och då är det kul att kolla : ) tyvärr blev det förlust.. Efter matchen åkte vi hem till mamma & pappa där vi åt en supermumsig middag! Ishallen igen och a-laget som hade seriepremiär, det gick bättre och Rönnäng vann!

Det bästa sparades tills sist, damlaget hade också seriepremiär mot Stenungsund, derby! Vi vann..så himla kul, det var ett tag sedan vi vann över dom, har varit rätt så jämt senaste året men det har alltid lyckats vinna..men inte nu : )

Hockeytokiga är vi allihopa i familjen och det är kul!


 
(Laddad för ishallen, v.27)


Nu är det detta som gäller..     ..tur att man bara sitter med räkningarna någon gång i månaden!

Kalas

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (2)
Skrivet: 2008-10-12 Klockan: 12:29:10
Igår var vi på kalas till min kusin Hampus som fyllde 16 år i fredags. Det är alltid lika kul att träffa alla!  Efter kalaset åkte vi till bygdegården i Rönnäng där Magnus kusin spelade med sitt band, det är inte riktigt min musiksmak men det var kul och kvällen blev lyckad ; )



På väg..(v.26)


Idag tar vi det bara lugnt och hade tänkt att ge oss ut på en liten promenad senare..

...

Direktlänk / / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-10-10 Klockan: 15:44:50

En "liten" bild på RIK team Dam..


 

Mys

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-10-10 Klockan: 10:49:47
Idag känner jag mig bättre i ryggen, det gör lite ont men inte som igår! Hoppas att det bara var något tillfälligt som jag hade gjort, stått illa eller lyft något dumt.

Har haft en "mys" morgon idag och tagit lång tid på mig, det är såå skönt! Frukost i soffan framför Nyhetsmorgon och tända ljus.. Jag älskar långa mysiga mornar!



Nu ska jag vika lite tvätt och sedan gå ut på en liten promenad, det är bra att röra på sig när man är stel..och annars också!

Happy Fredag alla!

Pizza

Direktlänk / / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-10-10 Klockan: 10:45:52
Hittade en rolig bild på min kamera som jag helt hade glömt av att vi tog! Bilden är från förra fredagen när vi hade pizzamys med tjejlaget : -)

Jag och Memme stod för hämtning och leverans..

Hemma med ont!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-10-09 Klockan: 13:20:26

Idag är jag hemma från jobbet och har jätteont i ryggen : ( Ligga och gå är inga problem, men sitta och böja sig när man står går inte..sitta går i och för sig om man sitter väldigt rak i ryggen men även det smärtar, aj aj..

Det blir massa vila idag så får vi se hur det är imorgon :  ) då är det en annan dag!

Ha en skön Torsdag!

Äntligen..

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-10-06 Klockan: 17:52:49
Nu har min dator kommit tillbaka och fungerar som aldrig förr! ..konstigt att man har saknat den så..

Helgen har varit fullbokad men rolig! På fredagen hade "tjejerna" övernattning nere i ishallen och jag ville såklart vara med..jag kikade på träningen och sedna åt vi pizza och sjöng kareoke ; ) Hur kul som helst! Saknar hockeyn och tjejerna så det blir många besök i ishallen!

Lördagen gick åt till shopping och kalas, köpte ett par superfina mysbyxor i modell ala mamma som jag kommer att få mycket användning för..

Nu knackar det på dörren!
 


Fredag!

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-10-03 Klockan: 19:13:46

Sitter hos mina föräldrar och ska snart vidare till ishallen där tjejerna har träning med övernattning ; ) Min dator är fortfarande på "lagning" så jag passar på att skriva ett kort inlägg!

Vi har nu..äntligen..bestämt oss för en barnvagn och det blir en Urban Jungle! Har frågat flera vad de tycker om den och alla har varit nöjda, hoppas att vi blir det också!




(Bild: Urban Jungle)

Längtar mer och mer tills januari då vi blir tre, Magnus, jag och lillen i magen..(om allt går bra). Kan inte föreställa mig riktigt hur det kommer att bli, annorlunda fast på ett bra sätt!

Nu ska jag vidare!
Ha en toppenhelg!