Mamas

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-07-30 Klockan: 14:16:17
Fick H&M:s katalog för ett tag sedan och klickade hem lite smått och gott!

   

Mammakläder..eller ja mammajeans! Toppar och koftor kan man ha "vanliga" men det kan vara skönt för magen med rymligare jeans!

Imorgon går jag in i v.17 och magen är inte stor alls..men den växer så sakta!

Onsdag

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-07-30 Klockan: 12:40:33
Halva min semester har bara försvunnit, nu är det "bara" halva kvar! Jag har haft supertur med vädret då det har varit mycket sol och bad..me like!

Idag är det lite sol och lite moln : / Har tänkt att få ordning lite här hemma och sedan försöka att åka iväg till blomsteraffären och köpa lite jord..har nämligen två blommor som väntar på att planteras!

Är också sugen på en tripp till IKEA men det blir inte idag! Får se i nästa vecka då vädret skulle bli lite ostadigare!

Mera sol ; )

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-07-27 Klockan: 18:16:28
Sol och bad hela helgen!



    

Nu ska vi till Magnus syster och äta grillat, mums!

Liseberg

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (2)
Skrivet: 2008-07-26 Klockan: 12:32:47
Liseberg igår kväll var superkul ; -) Vi körde en femkamp (jag förlorade säkert, det brukar jag göra) , åt middag och åkte lite attraktioner. Det blev Lisebergsbanan, Balder och så avslutade vi med Flumeride..jag har ALDRIG blivit så blöt någon gång! ..men kul hade vi..



Bilden visar mig och min kusin Martin innan den blöta färden..

Nu ska vi ut och åka båt en sväng, hoppas att den friska luften tar bort lite av mitt illamående som jag haft hela morgonen!

Ha en solig lördag!

Soliga dagar..

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-07-25 Klockan: 16:09:29

Hela veckan har gått åt till att sola och bada vid sjöboden i Kårevik! Frukost på bryggan, massa sol och bad..sommaren är underbar : -)



       

Ikväll tänkte vi ta oss en tripp till Liseberg med Martin och hans kompis Marie, kanske köra en femkamp och bara ha roligt!

Ha en härlig kväll!

Glassigt

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-07-19 Klockan: 19:50:28
Efter middagen idag njöt vi av sommaren, glass med vinbär (plockade i egen trädgård), mums!



Snart ska vi iväg till Haddocks där Magnus kusin Peter spelar ikväll! KUL!

Lördag

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-07-19 Klockan: 13:40:41
Idag har jag städat och plockat iordning här hemma, har sparat det tills semestern ; - ) så det var en del att ta tag i!

Nu sitter jag och kikar runt på nätet efter ett nytt överkast till sängen. Vi har ett brunt som vi köpte förra året men det krympte så när vi tvättade det! Har fastnat för detta, finns hos Ljuva Ting..



Lite annorlunda och sött!

Funderar också på hur jag ska lösa förvaring i vårat "datarum". Har massa pärmar som inte får plats i skåpet under skrivbordet. Det får nog bli en tur till IKEA under semestern!

Nu ska jag fortsätta städa och se om jag kan få upp hissgardinerna i rummet som för närvarande står tomt men som är tänkt att bli barnkammare..

Ha en skön helg!

Semester

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-07-16 Klockan: 19:10:35

Nu är det bara två dagar kvar tills semester, längtar så efter att bara få ta det lugnt och förhoppningsvis sola och bada lite!

Har fått mycket mer energi på sistone och försöker att greja här hemma och gå ut och gå innan jag blir allt för stor och tung! Man ser knappt att jag är gravid och jag kan fortfarande ha alla mina gamla kläder (även om magen börjar att puta lite..) Jag har funderat ett tag och mina vänner har frågat mig om jag har ett sug efter något speciellt, njae inte direkt, förutom potatismos! Jättekonstigt men jag är småsugen på det hela tiden : -)



Mmmm..

Nöjd

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-07-14 Klockan: 21:07:06
Min nya design blev superbra!

Tack Malin ; )

Efter en god pizza och inspiration från "Sommar med Ernst" är det sängdags. Har fått mängder kataloger med höstens mode och tänkte kika igenom dessa så att jag inte missar något ; -)

GoNatt

Bloggdesign

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-07-14 Klockan: 17:22:30
Har frågat min snälla kusin Malin om hon vill hjälpa mig att piffa upp här så vi får se hur det blir senare ; )

Sommar men ingen sol!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-07-08 Klockan: 17:34:15

Idag har jag jobbat (som vanligt) och längtat efter semester och sol! Ska bli skönt att få vara ledig ett tag, det kan behövas ; -)

Bebisen i magen växer och jag har kommit över det första stadiet med illamående och trötthet, ska faktiskt ut på en "powerwalk" nu! Jag går snart in i vecka 14 och börjar vänja mig vid tanken att vi ska bli tre i början på nästa år! Mysigt!

Tisdagar är skööna för då är det massa bra på TV så att det är lite kyligt och ruskigt ute gör inget idag, morden i midsommer är mitt absoluta favoritprogram! Ikväll blir det TV och hemmagjord Pizza..

Ha en skön tisdag!

Underbara fredag!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (3)
Skrivet: 2008-07-04 Klockan: 18:17:54
Ikväll blir det en "favorit" i repris, vi ska iväg och äta lite fredagsgott på Restaurang Skärgår´n med mamma & pappa. Min bror jobbar lite extra där och jobbar ikväll så då får vi även träffa han!

Ska bli såå skönt att komma ut, huset är som en bastu : -)

Har varit superdålig på att blogga på sistone, har varit jättetrött och mest sovit hela tiden! Det är inget allvarligt fel på mig utan bara...en bebis som växer i min mage! Denna första tiden har varit turbulent på många sätt..

Ha det så bra och njut av värmen och solen!