Iitala Outlet

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-30 Klockan: 11:09:03

På väg hem igår stannade vi till i Höganäs och outlet med både Iitala, kosta boda och höganäs. Detta blev mitt och fick följa med hem till oss..

SkÅNE

Direktlänk / Resor / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-30 Klockan: 11:05:18

Här har vi tillbringat två nätter och bara haft det härligt!



   

 

Bättre!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-30 Klockan: 10:57:47

Somande som en sten på soffan igår vid nio! Vaknade imorse, hela familjen strax efter åtta, skönt med en liten sovmorgon. Nu har vi precis gjort oss iordning och ska ge oss ut i regnet och till affären, idag blir det att baka! Kanelbullar och kärleksmums står högst upp på listan.

Ha en fin dag i regnet!

Usch..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-29 Klockan: 20:12:51

..mår inget vidare alls! Hade tänkt att lägga upp bilder från vår härliga minisemester men den slutade inte så bra : ( Vaknaden inatt och mådde såå dåligt, kräktes och fick på det ångest. Dagen har varit hyffsad men nu var det dags igen..

Vi hörs när jag mår lite bättre!

..stop..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-26 Klockan: 21:12:09

Vi har ett snabbt litet stopp här hemma och ska ge oss iväg imorgon igen till Helsingborg med Magnus familj. Helgen har vi spenderat på Skärt, mina hjärtan och jag! Mys i massor och årets första dopp på lördagskvällen ♥

Idag har tvättmaskinen gått varm men jag han smyga iväg en stund med mamma, Annna och finaste H. Nya gardiner till Tv-rummet fick följa med mig tillbaka och även lite annat..visar när allt är på plats!

Ha en fin vecka så hörs vi på fredag igen!

Semester

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-07-23 Klockan: 20:05:35

Äntligen semester! Det kändes så bra att koppla bort telefonen på jobbet och se det stå..åter den 17 augusti : ) Vi firar ikväll med lite sen kvällsmat och ett glas vitt, mitt stora hjärta och jag ♥



Ha en fin helg vänner!

Canvas

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-07-22 Klockan: 19:45:47



Hänger ovanför vår soffa, Olivia var vi och tog kort på i juni och vårat bröllopskort har fått vänta tre år på att bli tavla! Så fina och mycket finare i verkligheten ♥

Tröttis!

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-20 Klockan: 20:26:31

Olivia har fått för sig att inte somna utan att vi sitter vid sängen. Det har varit såhär sedan söndagen och inatt vaknade hon strax innan fyra och skrek! Inget hjälpte och när klockan var sex gav vi upp och gick ner med henne ♥ Nu på kvällen var det samma visa igen, jag fick sitta vid sängen tills hon hade somnat.

Undra vad detta är?

Älskade unge!

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-07-18 Klockan: 21:37:13



Olivia hade spenderat dagen och natten hos mormor och morfar! Vi åkte ut vid lunch för att hämta vår lilla trollunge. Stannade kvar och grillade lite mat och efter det blev det kaffe och glass : )

Saknar henne alltför mycket när hon inte är här hemma med oss ♥

Möhippa

Direktlänk / Nöje / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-18 Klockan: 21:32:50

Igår var det möhippa för hela slanten! Underbara Camilla ska gifta sig om tre veckor, så igår var det hennes tur att ha kul!

Vill inte avslöja för mycket men kul hade vi! Camilla vet verkligen hur man bjuder på sig själv så vi skrattade i stort sett hela tiden. Vi började med att överraska henne på jobbet, åkte iväg och åt lunch, ett hemligt stopp innan vi gick in på Liseberg! Vid fyra var det dags att bege sig ner till Klippan för att åka ribbåt ända ut till Tjörn. Två superfina killar fick vi med oss som gjorde vår resa såå rolig! ..och så häftigt det var, absolut värt att göras om och om igen..

Kvällen avslutades med middag på Skärt och sedan var det Stenungsbaden by night!

   

 

Off we go!

Direktlänk / Nöje / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-07-18 Klockan: 21:22:46





SoL

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-07-15 Klockan: 21:04:58

..medför allt för ofta dålig uppdatering!

Igår spenderade vi kvällen på altanen med ett glas rött och en supergod omelett med brieost, salami och tomat.



Hade också hunnit med en lite joggingrunda innan så träningen var färdig! Ska försöka ge mig ute varannan dag nu så jag kommer igång igen!

Nu är det dags att vika lite tvätt innan det är God Natt!

Härlig helg!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-07-11 Klockan: 21:47:48

Vi har haft en toppenhelg!

 

Lördagen började med en tvätt av bilen, det var ett tag sedan så det var på tiden. Vid lunch åkte vi ut till Kårevik för att äta lite i sjöboden med min familj. Olivia hade premiärdoppet i havet och hon älskade det ♥ Kameran låg hemma så bilder får komma nästa gång! På kvällen var det kalasdags för kusin O som hade fyllt 20 år..god mat och trevligt sällskap fick avsluta lördagen!

Dagen idag har vi ägnat åt att köpa grill - Webern är på plats! Försökte också få tag på en ny slang till Olivias däck på barnvagnen eftersom Magnus lyckades köra punktering igår..ingen lycka där inte så det blir till att laga!

Hoppas ni vänner haft en fin helg!

 

Äntligen fredag!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-09 Klockan: 19:40:12

Äntligen fredag!

När vi kom hem idag fick jag se att mina böcker som jag beställde för ett tag sedan låg och väntade på mig i brevlådan, lycka! Lata sommardagar vid sjöboden eller på stranden med en härlig bok..undrar vem som ska springa efter Olivia och bada med henne?



Köpte med mig lite räkor och annat gott på vägen hem från jobbet så nu blir det mys med ♥ mitt. Lilla dockisen sover och är änltigen frisk från alla utslag - helgen är såå välkommen!

 ...väntar på en bok till..Mias hemlighet, boken som kommer innan Emma...

 

Värre..

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (3)
Skrivet: 2010-07-06 Klockan: 14:50:03

..kunde vår morgon inte börjat! Tisdag och glad över att Olivia skulle få åka till "lokalen" och leka med alla vänner, och jag skulle till jobbet. När vi kom till "lokalen" fick vi nästan vända i dörren då dagmamman upptäckte att Olivia hade prickar på insidan av händerna samt en liten blåsa på tummen..jag förstår att de är försiktiga så det var inget annat att göra. Jag hade inte riktigt räknat med att jag skulle bryta ihop av den lilla motgången, men det gjorde jag och tårarna ville aldrig sluta!

Det är sånt som händer när man går och samlar allt på hög, någon gång brister det, ibland för minsta lilla struntsak!

Hela dagen har jag känt mig liten och skör, nu är det dags att ta tag i den och göra..middag!

Ha det fint!

SoMMAR!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-06 Klockan: 14:42:51

Igår eftermiddag kom Magnus mamma B med en stor skål sommar, jordgubbar! Senare på kvällen satt vi här, jag och mitt stora hjärta och rensade jordgubbar och såg på danska Hollywoodfruar ♥



Fina skålen kommer från Mateus!

NoLiTa

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-04 Klockan: 21:43:16
Fyndade ett par fina jeans från Nolita i helgen, halva priset men ändå inte så billigt! Ska tillbaka till butiken och lägga upp dem sedan får ni se..

Äntligen JULI!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-07-04 Klockan: 21:41:36

Fjärde juli är snart slut och en hel helg har snart passerat! Vi har spenderat hela helgen nere på Skärt i Skärhamn, strosat och kollat på massa fina träbåtar, träbåtsfestivalen är inte så dumt ändå.

Mina hjärtan sitter här som alla andra söndagar och kollar på TV. Lilla dockisen har gått och lagt sig för längesedan och sover som en stock! Hon fick feber nu på eftermiddagen och har varit slö och hängig hela dagen. Vi har vilat i massor, både Olivia, jag och Magnus så nu somnar vi väl inte ikväll?

Imorgon blir det troligtvis VAB men en dag hemma med Olivia är aldrig fel ♥