Sista november

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-30 Klockan: 10:53:06

Dagen kunde inte ha börjat bättre! Olivia har sovit från 19:15 igår tills 06:45 imorse, jag stoppade bara om henne när vi gick och la oss igår kväll ♥ Hoppas på fler sådana nätter framöver!

Idag tar vi det bara lugnt och som vanligt står matshopping överst på listan. Hade även tänkt att hinna med ett litet besök hos Magnus syster E. Nu sitter jag här och funderar över mina julgardiner, var sugen på nya men har inte hittat några så de alternativ som finns hemma är röda med vita änglar eller vita med svarta tomtar? Vad
tycker ni?


/ Maria ♥

Dockis

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-29 Klockan: 14:11:19

..Olivia med hårband och en liten söt tofs.. ♥ ♥



1:a advent

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-29 Klockan: 14:08:37

Glad första advent!

Helgen har varit härligt lugn ♥ Vi har tagit sovmorgon båda dagarna och pyntat, fixat en hel del inne, idag har jag och Olivia hunnit med en långpromenad! Härligt väder imorse men nu är det mulet igen..så länge det inte regnar är det väl OK!

Har inte så mycket att skriva, känner inte riktigt för bloggen just nu men lusten brukar komma tillbaka!

/ Maria♥

 

Olivias dag

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-25 Klockan: 19:53:02

Lägger in lite bilder från dagen istället för att skriva så mycket ; )



Myser under Ludde på morgen och busar med Mamma..här ser man mina nya tänder..



Fikar på Torp och tittar i boken med Ella..

Nybadad och i min nya pyjamas.. - GOD NATT ♥

Snart..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-23 Klockan: 11:28:45

..är det första advent! Julen närmar sig och det gör även slutet på min långa mammaledighet. Det är med blandade känslor måste jag säga, kul att komma tillbaka i vardagen men jag kommer att sakna alla våra mysdagar här hemma med lek och bus ♥ Som det är tänkt ska jag vara ledig en dag i veckan så vi får passa på att busa mycket under helgen och på min lediga dag! Jag unnar ändå Magnus att vara hemma och mysa lite med lilla olivia eftersom han jobbat väldigt mycket det senaste året..


Nu sitter jag här och kikar runt lite för att få lite advenstinspiration, ska till Torp med några underbara mammor från föräldragruppen på onsdag och då hade jag tänkt att handla lite juliga saker. Hittade dessa fina siffror i zink från Country By Mail så det kanske får bli något liknande iår?



Hemma!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-22 Klockan: 22:28:45

Nu är vi hemma efter en minihelg på Selma spa i Sunne. Vi åkte tidigt på lördag och har njutit av avslappnande bad, god mat och trevligt sällskap! Olivia har varit hos mormor och morfar under tiden och det hade gått såå bra ♥ Det var första gången vi var borta från henne ( långt borta) och på vägen hem ville man bara hem och mysa med henne.




                                                        Bild från Selma Spa

..glömde berätta att Blondinbella var där samtidigt och att vi satt på bordet bredvid henne vid frukosten idag, onödigt vetande men ändå lite kul..

 

Vaccin

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-18 Klockan: 14:57:28
Vi har så gott som bestämt oss för att vaccinera Olivia och det kommer att göras imorgon i samband med tiomånaders kollen. De flesta jag pratat med som har barn i Olivias ålder har gjort det och det känns mer och mer rätt att göra det! Tänk om Olivia skulle bli sjuk och något skulle hända - vi skulle aldrig förlåta oss själva för att vi inte vaccinera henne..

Julkort

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-18 Klockan: 14:55:34





Igår satt jag en stor del av kvällen och pysslade med julkort, de är på väg hem så jag håller tummarna för att vi blir nöjda!

Vi har varit en stund på kyrkans hus idag och lekt med de andra bebisarna..barnen och nu ligger Olivia och vilar! Regnet smattrar på rutan och jag tror att jag ska lägga mig en stund innan jag börjar med middagen.

/ Maria♥

Tillbaka..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-16 Klockan: 15:34:11

..nu är jag tillbaka och har fått fungerande Internet igen : ) Uppdateringar med bilder kommer..

Svinis

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-16 Klockan: 15:32:57

Sitter här och funderar på svininfluensan och om jag ska vacciner Olivia? Min första tanke var NEJ men nu vet jag inte alls! Det finns så många frågor jag vill ha svar på innan jag bestämmer mig men informationen är så knapphändig. Vissa säger en sak och andra något helt annat, det är samma om du frågar runt lite hur vänner har tänkt att göra med sina små..jag blir inte klok! På torsdag ska vi till BVC för Olivias tiomånaders koll så jag får fråga då..

Snö

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-13 Klockan: 13:07:43
Sitter hemma hos mamma och ser hur snön yr på utsidan - ÅRETS FÖRSTA SNÖ ÄR HÄR! Har haft en jobbig natt med en liten Olivia som var ledsen i över två timmar, så jag somnade med henne på mig vid 01:00, båda somnade nog av utmattning..

Ska ta en fika med mamma och sedan blir nog lite vila på soffan! Ikväll blir det bara massa fredagsmys ♥

Vila

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-11 Klockan: 10:17:49

Idag ska vi iväg och träffa mammorna och barnen från föräldragruppen för en fika på torget! Ska bli superkul..som alltid : ) Nu sitter jag här med Sis som lämnar Tjörn strax för att bege sig till Lindvallen och jobba i sex månader..vi kommer att sakna dig enormt!

Bloggen kommer att vila några dagar framöver eftersom Sis tar med sig det mobila nätet som jag lånat, så tills jag får ett nytt modem här hemma får ni alla ha det så bra! ..(förhoppningsvis dröjer det bara några dagar : ) )

På väg

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-11-11 Klockan: 10:14:38

Olivia börjar mer och mer våga att försöka ta sig framåt! Hon står på knäna med händerna i golvet men vågar inte riktigt släppa taget och krypa iväg ♥



Fler tänder

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-11-09 Klockan: 16:05:56
Sitter här och kikar igenom alla bilder som togs på festen i lördags, hade tänkt att lägga ut några men jag ser såå trött ut på alla så tyvärr!

Olivia ligger uppe och vilar efter att ha varit snuvig och lite smågnällig hela dagen. Nu vet vi i alla fall att det beror på inte bara en tand, utan tre som är på väg upp! Stackars liten, det måste göra jätteont. Nätterna blir det inte mycket sömn på heller nu, så fort hon tappar nappen är det gallskrik men så fort hon får den igen somnar hon..ska försöka att dra ut nappen när hon har somnat för kvällen och se ifall man kan vänja henne av med att sova med den?

Nu är det dags att laga middag!

/ Maria♥

Jul?

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-09 Klockan: 16:00:19

När vi var och handlade förut tyckte Sis att vi skulle köpa två små söta flaskor julmust! Sagt och gjort så nu sitter jag här och dricker på min, är inte så överförtjust i det men åå vad jag längtar efter julen ♥



Fars Dag!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-11-08 Klockan: 20:47:28

Helgen har försvunnit alldeles för fort! Jag har inte haft internet här hemma så bloggen har varit såå ouppdaterad..

Igår var vi och firade min bror som hade stor fest! Det var längesedan jag hade så kul : ) God mat, tårta och massa dans och skratt. Vi kom hem till ett tomt hus och fick, första natten på länge, sova utan att bli störd av en liten sessa som tappat nappen ♥  Men såå man saknar henne när man vaknar..


Idag har vi varit på en liten middag hos Magnus föräldrar och senare åkte vi ut och firade min pappa. Det har även varit Magnus första fars dag, mer underbar pappa än så kan inte Olivia få!




Förkyld

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-05 Klockan: 10:46:48

Lilla Olivia är förkyld och har snuva ♥ Hon har haft jättesvårt att komma till ro på kvällarna och har sovit oroligt på nätterna. De två senaste nätterna har hon sovit i vår säng mellan mig och Magnus, inte så bekvämt för oss men hon sover i alla fall! Ser att det är en tand på väg fram där uppe så det är kanske den som spökar?


Idag är det såå kallt ute och det blåser så vi håller oss inne, tänkte att jag skulle baka lite kakor och muffins..alltid bra att ha om man får besök :  )


Happy torsdag på er!

Lek & Bus

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-03 Klockan: 19:19:29

                     



Underbar bild från förmiddagen när jag och Olivia lekte här hemma! Hon ville ha leksaken i korgen och gjorde ett litet dyk : ) Vid lunch satte vi oss i bilen för att åka och hälsa på vännen T och hennes dotter Tuva. Det blev supergod hemmagjord pizza, en lång promenad och lite kaffe på det! Sammanfattat har dagen varit supermysig ♥

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan blir det Ugly Betty och Desperate Housewifes på TV!

/ Maria♥

November

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-02 Klockan: 10:51:31

Andra dagen i november och regnet öser ner här! Idag har vi bestämt oss för att det blir massa lek och mys inne istället ♥ Nu får jag passa på att njuta av den lilla tiden som är kvar på min mammaledighet eftersom pappa tar över i januari..


Olivia har sovit första natten i sitt rum och det gick sådär bra! Först tog det nästan två timmar att få henne att somna och sedan vaknade hon vid 01:30 och jag gick in och stoppade i nappen..närmsta timmen var jag uppe fyra gånger och tillslut fick hon följa med in i vår säng! Kanske fel men jag ville bara sova! Ikväll och inatt gör vi ett nytt försök!


Ha en underbar måndag och njut av dagen!

Birthday!

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-11-01 Klockan: 13:14:48

Stort GRATTIS "lilla" storebror Tobias på 30-års dagen!




..det skulle varit en superfin bild här på jubilaren men blogg.se fungerar inte riktigt som det ska..