Ny vecka

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-08-25 Klockan: 17:35:48
Nu är alla kalas över, kul att ha men skönt när man har haft ; ) I fredags hade jag kalas för mina släktingar och det blev lyckat, maten räckte och blev över..konstigt men man gör alltid för mycket! Tack alla för de fina presenter jag fick!

Igår var vi ute nästan hela dagen och Magnus gick en golfrunda och jag gick med som caddy..tre timmar lite drygt tog det att gå runt, jag var helt slut efteråt! Ikväll har jag bestämt mig för att ta det lugnt och inte göra så mycket..det är jag värd ; )?!

Ha en skön måndag!

Ultraljud!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (5)
Skrivet: 2008-08-19 Klockan: 20:06:53
Idag har vi varit på ultraljud och kikat på lilla knytet som växer i min mage! Har haft svårt att förstå att det verkligen är något men nu tvivlar jag inte längre ; ) Började nästa gråta av lycka när jag såg hur den låg och rörde på sig, "mammalycka"! Bilden är lite dålig men man ser den i alla fall..
 


Allt såg bra ut och beräknat datum för födsel är 19/1 2009..

Fest ; )

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-08-17 Klockan: 15:01:05
Har inte bloggat på ett tag nu, vi fick problem med modemet..det ville inte ansluta! Nu är det fixat så jag är tillbaka ; )

Har ägnat helgen åt fest! Jag fyller 25 år i veckan som kommer och Magnus fyllde 25 år i våras så vi hade en gemensam fest för våra vänner. Vi hade superkul, eller jag hade det i alla fall ; ) Fick massa fina presenter, tack alla!
Senare på kvällen blev det Singstar (tack Tobbe & Memme för den presenten) och kareoke?! tills kl. 02.00 då de sista gästerna gick!

         

Idag har jag städat och börjat förbereda för nästa kalas på fredag som vi ska ha för min släkt! Har bakat foccacia, den blev riktigt lyckad..

Nu ska vi iväg till Magnus föräldrar och äta middag, skönt att gå till dukat bord en dag som denna ; )

Kalas!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-08-09 Klockan: 16:21:08
Idag ska vi till pappsen och fira han då han fyllde hela 51 år igår! Vi ska grilla och äta tårta..mumsigt ; ) Hittar ingen bild på pappsen så jag får ta en ikväll..det gillar han säkert ; )

Har inte gjort så mycket idag, mest slappat! Väntar på att få börja jobba igen, det är inte såå kul att vara ledig när vädret är trist.. På måndag är det dags igen och jag jobbar hela hösten och vintern fram tills januari då jag hade tänkt att vara mammaledig med lillbebisen i magen (om allt går bra)!

Läste några kommentarer och några vill att jag lägger ut bilder på magen..det finns inte så mycket mage att visa än men det kommer, var så säkra!

Nu ska jag kika på en film medans Magnus kollar på fotboll!

Ha en toppen lördag!

Regn!

Direktlänk / Hus & Hem / Kommentarer (2)
Skrivet: 2008-08-06 Klockan: 20:57:29
Hela veckan har det bara regnat och regnat! Några dagar regn skadar inte för man får ganska mycket gjort inne.. ; )
Är sommaren slut nu?

På eftermiddagen idag har jag varit i Stenungsund med Magnus syster och hennes två busfrön, mysigt! Vi fikade och kikade lite i affären (hon skulle ha en resväska till lillkillen eftersom de åker till Grekland om två veckor-avis!).

Har även lagt in lite bilder från helgen..


Magnus och jag på Skärgår´n!

Imorgon vet jag inte vad man ska hitta på för sol och bad ser det inte ut att bli..!

Ikea!

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-08-05 Klockan: 18:47:46
Idag har jag och mammsen varit en sväng till Ikea! Det är alltid lika kul att strosa runt där och kika på olika saker. Jag handlade inte så mycket men fick äntligen köpt fyrkantiga tallrikar och assietter som jag så länge velat ha ; )

Efter besöket tog vi oss vidare till Mio för att leta efter en tavla till mitt vardagsrum..ingen lycka där så vi hittade en mysig inredningsaffär som hade två annorlunda tavlor! Nu hänger de på väggen! Ska fota och visa vid ett annat tillfälle.

Magnus har precis kommit hem så nu ska vi äta middag!

GRATTIS

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2008-08-02 Klockan: 12:45:28
GRATTIS Sis på 19-års dagen ♥

Bad & reashopping!

Direktlänk / Shopping / Kommentarer (1)
Skrivet: 2008-08-01 Klockan: 17:59:40
Idag har vi varit nere vid sjöboden i Kårevik och badat! Mamma, Pappa och sis Memme var där..superhärligt att sola och emellanåt svalka sig i havet!

När eftermiddagen kom åkte jag & Magnus in till Stenungsund för att se om vi kunde hitta några skor till han. Han har länge letat efter ett par finare sneakers men hans storlek har hela tiden varit slut! Idag hade vi tur..i första affären..äntligen! Sen "drog" jag med mig Magnus till MQ och vi lyckades göra lite fynd där, Magnus fick ett par badshorts och jag en mysig klänning!



Reashopping är kul när man hittar något!

Nu ska vi göra oss iordning för att senare gå ut och äta med Tobbe på våran favvorestaurang-Skärgår´n!

Ha en skön fredagskväll!