Uppdatering!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-02-27 Klockan: 10:13:38

Har svårt att prioritera bloggen numera när man har lilla Olivia att ta hand om. När hon sover passar jag på att ta hand om mig själv..det vill säga vila, duscha, plocka här hemma..så bloggen hamnar i sista hand : (

Idag är det fredag och vi ska åka till Trollhättan med mamma och kolla på hockey. Tjejerna har cup där denna helgen, hoppas att det går bra! Efter vi kikat på hockey ska vi nog ta en liten shoppingtur, det händer ofta nuförtiden!

Happy fredag!

Veckan..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2009-02-22 Klockan: 10:18:11
Denna vecka har gått så fort! Hinner inte med något alls längre..här...

Vi har varit ute och gått med Emelie och Ella i Skärhamn en dag och i fredags var vi i Stenungsund och träffade några från föräldragruppen, promenad och fika..mysigt! Dagarna rullar på och lilla gumman har redan hunnit bli en månad, de som säger att första tiden går fort har så rätt..

Några bilder från veckan..

  

Imorgon kommer min lilla Sis hem och det ska bli såå roligt, har inte träffat henne sedan november!

Ny vecka..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-02-16 Klockan: 10:32:33
Måndag idag och början på ännu en vecka! Olivia blir en månad här till helgen och tiden har gått så fort : ) Nu börjar vi att känna att vi har kommit in lite mer i rollen som föräldrar och blir inte supernervösa när hon ger ifrån sig minsta lilla ljud!

Förra veckan var jobbig för hon ville inte få ro på dagen, hon kunde i stort sett vara vaken hela dagen och kvällen. Efter ett besök på BVC kunde vi konstatera att stackarn har haft magknip och luft i magen så vi fick magdroppar att ge henne..och det har blivit bättre!


Idag ska vi inte göra så mycket, hade tänkt att gå ut en sväng men det snöar såå..det blir nog en kort promenad i alla fall!

Ha en bra start på veckan!

Sköna fredag!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (3)
Skrivet: 2009-02-13 Klockan: 15:24:01
Idag är det en sån fin dag! Solen skiner och det är lagom kallt ute, jag och Olivia har varit på promenad i Skärhamn med Emelie och hennes lilla Ella, vi fick sällskap av Josephine och Selma också..kul att komma ut och träffas : )

Vi gick en ordentlig promenad och hann med lite shopping på Sjöbarn, man kan handla hur mycket som helst till Olivia, kläderna är så söta! Olivia fick en klänning och en liten tjockare tröja att ha till våren!



Ska ge mig iväg bort till Magnus mamma & syster som har Olivia en stund medans jag är hemma och tar det lugnt! Det blir inte så mycket sånt nu för tiden..men det gör inget!

Här är vår lilla prinsessa alldeles nybadad!



Ha en skön fredag!

..

Direktlänk / Familj / Kommentarer (1)
Skrivet: 2009-02-05 Klockan: 12:28:36
Dagarna fortsätter att försvinna iväg! Lilla Olivia har nu varit hos oss i 15 dagar och vi börjar komma in i rollen som föräldrar : ) Srunder finns då man har hur mycket ork som helst och det finns också stunder då man känner att orken är helt slut! ..det är väl så det ska vara ett tag framöver..

Igår var vi ute och gick en promenad med kusinerna Axel och Erik, skönt att komma ut och få rört på sig lite och Olivia gillar att åka vagn..vilket barn gör inte det? Idag tar vi det lugnt då vädret inte är det bästa ute! Snö och slask!



Olivia redo för sängen!

Ha en bra torsdag : )