Härliga påsk!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-04-22 Klockan: 14:03:53

Ett snabb inlägg för att önska er en skön påskhelg! Jag tänker spendera den tillsammans med nära och kära ute i det fina vädret ♥ Vad gör ni i påsk?

Glad Påsk!

Status..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-04-18 Klockan: 20:14:29
..förkyld! Hela huvudet värker och ögonen känns tunga, får se om jag orkar mig iväg till jobbet imorgon? En god natts sömn kan bota det mesta..

Pics!

Direktlänk / Familj / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-04-18 Klockan: 20:13:30



 



Helgen har varit underbar, härligt väder och massa tid med familjen. Vill ha fler sådana helger framöver ♥

Usch..

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-04-17 Klockan: 10:50:20
..vad dammigt det var här inne! Jag har inte skrivit på år och dagar men jag har helt ärligt haft en tuff början på året med för mycket av allt. Har haft alldeles för svårt att varva ner och många sömnlösa nätter har det varit med hur många tankar som helst som bara snurrat i mitt lilla huvud!

Nu är jag tillbaka och våren likaså : )
Det har inte hänt så mycket sedan sist, det största är väl att jag den 1 april bestämde mig för att lämna mitt jobb på banken för ett nytt spännande jobb som börjar i juni. Jag vet att det kommer bli jättebra och att det kommer få mig att växa enormt i min "yrkeskarriär".

Idag grattar vi finaste Anna och lillkillen Erik som fyller år, Erik bjuder på kalas lite senare så dit styr vi kosan på eftermiddagen. Nu ska jag ta med mig min fina lilla familj ut i skogen för att leta efter lite påskris, senare blir det fjädrar i alla dess färger - nu är äntligen våren här!