Finaste Olivia

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-30 Klockan: 21:31:50

Vår lilla Olivia har blivit så stor! Hon pratar hela tiden och varje dag kommer det något nytt ♥ Det senaste är ordet sluta och bort, sluta mamma, gå bort pappa..när man försöker säga till henne eller fråga henne något.



Du är det finaste vi har ♥

MiniSemester

Direktlänk / Resor / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-30 Klockan: 21:27:11

Vi spenderade helgen i Danmark och Fredrikshavn! Tyvärr fick inte kameran följa med in när vi badade, eftersom den låg kvarglömd i bilen.

   



TröTT

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (3)
Skrivet: 2010-09-30 Klockan: 21:06:10

Jag är här! Har faktiskt haft tanke på att sluta skriva här för jag inte tycker att någon läser men så kommer det ibland kommentarer som gör att det hela är roligt igen. Ärligt så kan jag säga att det är alla läsare som man bloggar för, inte för min egen skull (även om det är skönt att skriva ibland)..

Den senaste tiden har varit tuff på många sätt, kroppen är bättre på att säga ifårn när det blir för mycket och jag har också tänkt om lite och prioriteringarna är annorlunda. Jag hoppas innerligt att allt mitt kämpande ger resultat i längden, att må dåligt är inte kul alls!

Liseberg

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (3)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 19:32:35



Idag efter vi hade röstat satte vi oss i bilen med mamma & pappa och styrde mot Liseberg! Olivia var en aning skeptisk i början men sedan gick det bra och hon skulle åka hela tiden : ) Vi mötte också upp storebror, Anna och söta lilla Hjalmar, Tobbe hade som vanligt tur när vi spelade och vann på tok för mycket.

Nu har Olivia somnat och vi har lite söndagsmys ♥

Vi hörs imorgon vänner!

Valdag!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 11:14:07



Nu ska vi strax ge oss iväg för att rösta! Ska bli spännande att se hur det går idag, enligt alla mätningar är det oerhört jämt. Jag har i alla fall bestämt mig!

Kitchen Aid

Direktlänk / Vill ha! / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-09-13 Klockan: 20:09:33



(Bild lånad från tretti.se)


Denna underbara skapelse står nu på MIN köksbänk! En dröm i rosa!

Måndag

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-09-13 Klockan: 10:38:04

En ny vecka är här!

Den kunde har börjat lite bättre men som jag skrev i tidigare inlägg kommer det att ta tid för mig att bli helt bra.. Nu är vi hemma hos mamma och ska snart ge oss ut för att leka lite på lekplatsen här intill! Gunga är Olivias favoritsysselsättning alla kategorier ♥




Så fin bild från sommaren när i väntade på båten till Norge!

Tillbaka!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-09-12 Klockan: 10:00:31

Äntligen är man tillbaka! Det har varit ett ofrivilligt uppehåll här, för två veckor sedan fick vi vår telefonkabel avgrävd och har varit utan telefon och Internet i en dryg vecka.

Jag mår så mycket bättre än sist jag skrev här, fick mig en ordentlig tankeställare och det var nog bra det! Nu måste man bli bättre på att ta hand om sig själv och kärva mer egentid, den är jätteviktig för oss alla : )

Här hemma har vi precis ätit frukost och ska strax göra oss iordning för barnkalas. Till eftermiddag blir det nog en sväng till Rönnäng eftersom Sis är hemma från Norge över helgen ♥

Ha en fin söndag!