Dagen igår

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-22 Klockan: 07:34:33
Igår spenderade jag Olivia hela dagen inne. Olivia hade fortfarande feber och massa snuva så vi hade inte så mycket annat att välja på. Vi bakade, lekte och fixade lite så nu är hela huset i tipp topp..för ett litet tag i alla fall.

 

Vi bakade muffins med vit choklad och hallon, Olivia var så duktig med hallonen och höll hårt i asken under hela baket.

Nu sitter vi och har lite morgonmys i soffan. På schemat idag står ytterligare ett muffinsbak och om Olivia är bra så besöker vi kanske kusinerna för lite lek senare. Ingen feber imorse och vi har sovit gott hela natten - alla tre ♥

Sköna söndag!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (4)
Skrivet: 2011-02-20 Klockan: 10:56:21


Min underbara man hade fixat frukost till mig, och lät mig till och med sova en timme extra idag ♥

Natten har varit sådär och Olivia har sovit inne hos oss igen. Jag tycker att det är bättre för oss alla att ha henne där när hon är sjuk, trygghet för henne och vi slipper springa in till henne varje timme. Nu är det jag som känner mig lite tung i huvudet och har nog en förkylning på G.

Här hemma går vi fortfarande runt i myskläder och har inte det minsta bråttom. Olivia får stanna inne idag med men jag och Magnus får ge oss ut i det härlga vädret, fast inte tillsammans.

Blomma

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-20 Klockan: 10:50:41
Tänk vad lite blommor kan göra!

Mamma påpekade innan vi åkte på semester hur lite blommor jag faktiskt har här hemma. Det har bara blivit så och jag tror att jag väntat in våren innan krukorna skulle få liv igen. Igår vid lunch åkte jag och mamma in till Stenungsund för lite fix. Vi shoppade lite och hade hur mysigt som helst, vilken tur att jag fått henne som mamma - världens bästa! Innan vi åkte till blomsterlandet köpte vi med oss färska donuts att mumsa på i bilen.

Krukorna har fått liv igen och imorse när jag kom ner i köket hade Jasminen blommat!

Vaken

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-19 Klockan: 10:35:24

Olivia som fick vara hemma igår hade feber även idag.

Vår dag började redan 06:30 med en pigg liten tjej i vår säng ♥ Vi ville inte riktigt gå upp så tidigt så vi låg kvar alla tre och kikade på barntv, mysigt! Nu har vi stökat färdig efter frukosten och ska ner i källaren för att städa lite, snart, snart är den färdig.

Härliga semesterbilder!

Direktlänk / Resor / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-19 Klockan: 10:32:01



   



Kameran var inte med hela tiden då det var en liten busfia som hade gömt den : ) Vi hade oturen att drabbas av magsjuka, Olivia och jag, men vi hade det så bra ändå!

SoL

Direktlänk / Resor / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-05 Klockan: 21:45:13
Vi ses igen om vecka! Tidigt imorgon lyfter planet mot Kanarieöarna och underbara Teneriffa!

Onsdag

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-02 Klockan: 20:16:15
Vilken lång dag vi haft på jobbet idag, möte på ett annat kontor på eftermiddagen slutade med att jag kom hem vid sju. Imorgon är det torsdag vilket också betyder låång dag för bankfolket men jag klagar inte för jag älskar mitt jobb!

Nu har jag precis lagt Olivia och hoppas att jag ska få lite skön tid framför TV:n och kvällens avsnitt av Halv 8 hos mig - favvoprogrammet just nu!

Livstecken!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-01 Klockan: 20:42:29

Det har blivit en helt ofrivillig bloggpaus här!

Förra veckan gick i ett och jag kände mig inte riktigt hundra. Antagligen laddar jag för resan till Kanarieöarna på söndag : )

Här hemma har vi en soft kväll men pizzamys framför TV:n. Har precis gjort en beställning till flygresan, lite nya parfymer är aldrig fel!