Snöra..

Direktlänk / Sport / Kommentarer (3)
Skrivet: 2010-10-08 Klockan: 19:34:07

..på sig skridskorna är det snart dags för! Jag har äntligen bestämt mig för att börja spela lite ishockey igen. Har länge funderat hur jag ska träna eftersom tiden är knapp så fick jag veta att tjejerna dragit igång igen, varje söndagkväll - passar perfekt!

Lite nostalgi..syskonskaran för ungefär fem år sedan?

Härliga fredag

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-08 Klockan: 19:29:16

Det är något visst med fredag, redan när man vaknar vet man att det blir en bra dag! Idag startade vi dagen med att vara hemma alla tre på morgonen, det händer nästan aldrig. Magnus hjälpte till med morgonstöket och jag fick göra mig iordning i lugn  och ro, det är mamalyx!

Har fått gjort en hel del på jobbet också, kanske inte allt jag hade tänkt men nästan. Vinglaset är fyllt och fredagsmyset ska snart börja ♥ Vi får bara lägga sessan först..

 

Nespresso

Direktlänk / Vill ha! / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-10-05 Klockan: 20:56:34

En liten sak jag har lagt på önskelistan, en Nespresso! Lagom stor och helt perfekt för mig som älskar kaffe, snälla tomten kanske?

Stackars liten!

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-05 Klockan: 20:54:59

Vilken natt vi hade! Olivia vaknade och kunde inte sluta hosta, det slutade med att hon fick komma in till oss och hosta där istället. Hade det varit möjligt hade jag mer än gärna tagit hennes hosta så hon slapp den : (

Nu på kvällen när vi kom hem från jobb och dagmamma började det igen, hosta! Vi åkte upp till Magnus syster för att låna lite hostmedicin men det ville hon inte ha, det slutade istället med massa kräks på mattan, mig och Olivia..nu sover hon så får vi ser hur natten blir!

Sköna söndag!

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-03 Klockan: 17:22:26

Vi hade planer på att åka till IKEA och kika efter inredning till källaren, badrumsinredningen kommer i nästa vecka så det börjar närma sig : ) Vi hamnade inte på IKEA utan i skogen för att leta svamp! Jag, Olivia och Magnus gick ute alldeles här brevid och var ute en hel timme, Olivia orkade inte gå hela tiden men det gick bra ändå!



   

Ikväll blir det kantarellpaj!

Älsklingar

Direktlänk / Vardag / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-10-02 Klockan: 20:06:47

Mina fina älsklingar!

Det var skönt att komma hem till både Olivia och Magnus idag ♥ Det var längesedan vi hade en myskväll bara vi tre, nu har Olivia lagt oss och jag och Magnus ska mysa vidare!


Fick en liten present när jag kom hem idag, sånt är så oerhört uppskattat. Lite av innehållet lämnar jag åt fantasin : )

 



Ha en fin kväll vänner!

KicK OFF

Direktlänk / Resor / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-02 Klockan: 20:01:35

Efter jobbet igår satte vi oss i bilen för att åka ner mot Göteborg för Kick Off! Vi har haft så skoj och vilka underbara människor jag jobbar med, alla vill verkligen åt samma håll och det är nog först efter sådana evenemang man förstår - vilken tur jag har! Jag älskar verkligen mitt jobb och det gör alla jag jobbar med också : )

Det blev inte så mycket bilder men jag tror att jag kan visa en eller två..