Vilken kväll!

Direktlänk / Olivia / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-04-24 Klockan: 20:12:41
Vilken kväll vi hade igår..Olivias prickar på kroppen blev värre under gårdagen och fanns över hela magen, ryggen och ansiktet. Stora och helt flammiga, kilade gjorde de också! När vi skulle sätta oss för att äta middag bestämde jag mig för att ringa sjukvårdsupplysningen och tur var väl det. De sade åt oss att åka in till jourcentralen i Stenungsund eftersom de lät som en allergisk reaktion på penicillinet. Vi packade in oss i bilen och åket iväg med maten var på bordet!

När vi kom in var vi helt ensamma där så det gick fort och lätt! Fick en supertrevlig läkare som tig massa prover på Olivia och kollade även hennes öron och hals. Ingen öroninflammtion eller annan infektion men utslag av penicillinet så vi fick medicin mot utslagen och fick åka hem igen! Man kan undra vad läkaren på vårdcentralen såg eftersom han konstaterade öroninflammation?

Nu är hon i alla fall mycket bättre och utslagen har nästan försvunnit helt, snart är vår "gamla" glada spralliga Olivia tillbaka igen - frisk för ett bra tag framöver hoppas vi!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: